Ha ismertetőt akarsz olvasni az oldalról, bökj rá a mezőre!

Linkajánló

Fantasy, SF, RPG

Beszerzés

Egyéb kultúr

Angol nyelven

Leendő kutatóknak

endless.hu

Koncept és php: req
Design, grafika: whoisnot
Szerkesztők: béka, brainoiz, diane, rampion, req, whoisnot
Szerzők: amanibhavam, avman, el moreno, gixer, Hanna, hekka, herbie, Illés, isolde, Jack, LaliQ, Marvin, A Nagy Levin, psychedelirium, RandomSky, Renier, Rorimack, Stöki, Tapsi

A szerkesztőség emailcíme:
endless/nál/endless.hu

endless.hu

a nepotista hedonizmus oldala

Sponsored by the Ultimate Geek Project


Az endless.hu egy szubjektív, nonprofit kulturális ajánló oldal, mely Magyarországon nem túlzottan ismert szerzőket és műfajokat szeretne bemutatni, elsősorban a fantasy és sci-fi területén, a teljesség igénye nélkül. Célunk, hogy megosszuk benyomásainkat olyan könyvekről, filmekről, képregényekről, RPG-kről, melyek kedvesek a szívünknek — remélve, hogy érdekes tippeket adhatunk és kellemes vitákat szíthatunk. Az oldal frissítése folyamatos és rendszertelen.


Miért endless?
Az oldal ötlete req fejéből pattant ki, és eredetileg arra szolgált volna, hogy a mindannyiunk által gyakran felütött Sandman képregénysorozatot bemutassa. Innen alakult át aztán a koncepció egy általános fantasy/sci-fi/képregény/RPG-szájttá, ahol végre közkinccsé tehetjük hihetetlen okosságainkat.


Kik csinálják?
Hát mi.


Hogy lehet cikket küldeni?
Az endless — Magyarország történetében először — bevallottan nepotista alapon működik, vagyis a haverok és a haverok haverjai írják a cikkeket. Ez azért hasznos, mert egyrészt akarunk tartani valami színvonalat, másrészt lusták vagyunk ítéletet mondani mások munkái felett. Aki nagyon szeretne az endlessen publikálni, annak azt javasoljuk, hogy tudjon jól írni, és mit sem sejtve barátkozzon össze a szerkesztőség egyik tagjával.


Disclaimer
Hangsúlyozzuk, hogy az endless.hu szubjektív ajánló oldal. Ez két dolgot jelent. Egyrészt nem tudományos dolgozatokat és kinyilatkoztatásokat tartalmaz, hanem a szerzők magánvéleményét, mellyel lehet vitatkozni, sőt, a honlap látogatóinak ez úgymond feladata is. Másrészt a szerzők fenntartják a jogot arra, hogy saját véleményük legyen, függetlenül a szakmai és egyéb hátterüktől. Tehát egyfelől nem akarunk fantasy-szakértőként, esztétaként, képregény-történészként stb. fellépni, másfelől teljesen hidegen hagy minket, ha valaki ilyen pozícióból próbálja kritizálni, amiket írunk. Akinek más a véleménye, mondja el, ne pedig azzal virítson, hogy miket tud beidézni. Ettől függetlenül a tárgyi tévedések korrigálását szívesen fogadjuk.